top of page
GINGER-10022022-072.jpg

HAIR

DATE

Op dit moment kan ik helaas geen nieuwe klanten inplannen. 
Wel kunnen nieuwe klantjes reageren op mijn lastminute spots in mijn instagram story.

EEN AFSPRAAK MAKEN BIJ GINGER HAIRSTUDIO

Afspraken kunnen online of via een berichtje op Instagram gemaakt worden.

Voor advies op maat heb ik een foto nodig van je haar op dit moment en een inspiratie foto. Ook heb ik informatie nodig over wat je de afgelopen 2 jaar met je haar hebt gedaan en over de lengte en dikte. (kort/middel/lang,Fijn/medium/dik) Dit kan je doorsturen via Instagram of Facebook.

 Ik kom dan zo spoedig mogelijk terug met verschillende opties en prijsklasses.  

Weet je niet zeker wat voor afspraak je moet boeken in de online agenda?

Kijk dan hieronder voor meer informatie of neem contact op.

De kleurbehandelingen zijn inclusief föhnen en styling. Wil je extra geknipt worden?

Vink dan ook 'extra trim' aan onder het kopje 'style'.

See you Soon, Ginger x
DSC08418_edited.jpg

BALAYAGE & PARTIAL BALAYAGE

DSC06884.jpg

SUNKISSED BALAYAGE

Balayage

Balayage is het Franse woord voor vegen , Balayage is een techniek waarbij de kleur met een kwast uit de vrije hand op het haar word aangebracht. Zo creëer een zachte, subtiele overgang in het haar van donker naar licht. Deze techniek is nu al een aantal jaar erg populair doordat het "low maintenance" is en heel natuurlijk oogt. 

Bij een Halfhead Balayage doe ik een gedeelte van het haar. Dit kan je bijvoorbeeld afwisselen met je grote afspraak waarbij je weer al het haar meepakt.

The sunkissed balayage 

Dit is een van mijn favoriete looks. De naam zegt het al, met deze techniek is het net alsof je een kusje van de zon heb gehad. De sunkissed look geeft je veel diepte in je haar waardoor het voller lijkt en de blonde tinten meer opvallen. Ook deze balayage groeit zacht uit en gaat dus erg lang mee.

Kies Balayage of Halfhead Balayage in de online agenda.

DSC07954.JPG

FULL HIGHLIGHT & PARTIAL HIGHLIGHT

DSC06615.jpg

ROOT , COLORMELT & ALL OVER COLOR

Babylights , teasylights , microlights

De klassieke highlight heeft wel een update gehad. Ik zet mijn highlights standaard erg fijn in het haar waardoor het natuurlijk oogt. Ik reken highlights niet per folie. Het is 1 prijs waarbij ik zoveel highlights in je haar kan aanbrengen als nodig. Zo kan ik meer naar de verwachting van mijn klanten toe werken. Ik combineer de highlights bijna altijd met een shadowroot waardoor ik de uitgroei iets zachter kan laten uitgroeien, zo vermijd ik harde lijnen en is het geen probleem als je een keertje langer moet wachten op een bezoekje aan de kapper.

Bij een Halfhead highlight doe ik het bovenste gedeelte van het haar.

Root

Bij deze afspraak doe ik alleen de uitgroei. Dit is bijvoorbeeld voor de klanten die de grijze haartjes willen wegwerken. Het kleuren word gedaan met verf. Deze afspraak kan je dus niet boeken voor de uitgroei van Highlights of Balayage.

Colormelt

Bij een colormelt laat je meerdere kleuren in elkaar oversmelten. Zo hou je wat meer diepte in je haar en kan je spelen met verschillende tinten. Ben je al donker of wil je donkerder gaan? en is een egale kleur niet exciting genoeg voor je? Dan zou ik voor een colormelt gaan.

All over color

Een volledige egale kleuring.

IMG_7371.jpg

TONER 

Soap and shampoo bottles and cotton towe

STYLING

Toner

Een toner geeft de juiste kleur aan de lichtere plukken in je haar. Bij elke kleurbehandeling tone ik het haar in de gewenste tint. Een toner zal uiteindelijk steeds meer uit je haar vervagen. Ik raad daarom aan om elke 2/3 maanden even langs te komen om bij te tonen. Zo hou je jou kleur fresh en is het niet persee nodig om je "gele" lokken weer lichter te maken. 

.

Wash & Blowdry & Style

Bij deze afspraak word je haar uitgebreid gewassen en verzorgd. Daarna ga ik het met de föhn polijsten voor glans en geef ik het volume, because we love big hair!

Kies je ook styling erbij, dan word je haar daarna met de krultang gekruld.

Style

Bij deze afspraak zal ik je haar alleen stylen met de krultang of stijltang.

Voor festivallooks is het ook leuk om het te laten stylen met bijvoorbeeld losse vlechten of ik kan met uitwasbaren verf je haar pastelkleurtjes geven. Loveit

Ben jij opzoek naar iets nieuws? 

 

Stuur mij een berichtje dan geef ik je uitgebreid informatie over wat bij jou past.

bottom of page