top of page

Ginger - @gingerhairstudionl

GINGER-10022022-008_edited.jpg

Hi there!

Ik ben Ginger en ik ben alweer 10 jaar werkzaam als kapper en in 2019 heb ik Ginger Hairstudio opgericht. 

Ik ben gespecialiseerd in het kleuren van haar en hair extensions.

Kleurspecialist

Op het gebied van kleuren werk ik met verschillende merken. Zo kan ik voor iedere klant de behandeling optimaal personaliseren. Gezond haar gaat in mijn stoel altijd voor. Soms heb je voor jou droom kleur meerdere sessies nodig en samen met jou zal ik overleggen hoe we daar komen.  

Balayages vind ik prachtig, het geeft een luxe look aan het haar en laat blond nog blonder ogen en brunette nog rijker aan kleur.

Hairextension specialist

In mijn salon plaats ik bijna alleen maar weft extensions. Ik vind dit persoonlijk de comfortabelste en mooiste manier van hairextensions. Ook komt er binnenkort een nieuwe hairextension methode in de salon. Daar zal ik binnenkort meer bekend over maken op de website en instagram.

Ik gebruik verschillende methodes om de wefts te bevestigen aan je haar. 

Voor fijn haar gebruik ik de waterfall beaded row techniek. Deze techniek is extra veilig voor fijner haar. De beads (waaraan de wefts vast zitten) kunnen op deze manier niet uit het haar glijden. De basis is erg stevig waardoor er geen schade aan het eigen haar ontstaat. 

Je zal merken dat je eigen haar juist beter gaat groeien doordat de haren van de wefts dienen als een soort bescherming voor je eigen haar. Dit is daarom ook mijn favoriete methode. Zo draag ik zelf mijn extensions elke dag voor al meer dan 3 jaar. 

Invisible bead methode. Dit is een methode prachtige methode voor normaal tot dikker haar. De beads zijn bij deze methode extra flexibel waardoor het dragen van een hoge staart veel makkelijk gaat en zo echt "invisible"zijn.  

Ik ben een perfect hair partner en werk daarom enkel met perfect hair extensions. Ik heb meerdere merken uitgeprobeerd en perfect hair biedt echt de aller beste kwaliteit haar. Gemiddeld gaan de wefts een jaar tot zelfs anderhalf jaar mee. Anderhalf jaar voor weft extensions is uitzonderlijk lang. Perfect hair heeft dan ook als een van de weinige hairextension merken het A+ label behaald. Dit is het hoogst haalbare kwaliteitslabel die er is.

bottom of page