DIENSTEN

DSC07645.jpg

KLEUR

Je kan zoveel kanten op met kleur. Op dit moment zie je balayage veel voorbij komen. Balayage is een techniek die lang mee gaat doordat het heel natuurlijk uitgroeit. 

Ook de klassieke highlights zijn terug maar tegenwoordig gaat dat vaak samen met een "shadow root". Een shadow root zorgt ervoor dat je uitgroei iets zachter uitgroeit en je weer iets langer met je kleur vooruit kan.

Zo heb je nog veel meer technieken en trends, te veel om allemaal op mijn website te zetten. Wil je graag meer informatie? Stuur mij dan een berichtje en dan geef ik jou advies op maat.

 

Producten

Ik werk niet met één vaste kleurlijn omdat ik graag de vrijheid heb en pak wat ik fijn vind. Ik ben van mening dat je zoveel mogelijk moet uitproberen zodat je uiteindelijk weet wat voor jou wel en niet werkt. 

HAIREXTENSIONS

Ik werk met het merk perfect hair. Perfect hair levert A+ kwaliteit extensions,  wereldwijd het hoogst haalbare kwaliteitslabel. 

Hierdoor kan je echt alles met de extensions doen en het behandelen als je eigen haar.

Ik gebruik 2 verschillende methodes in de salon de beaded row en keratine.

Keratine is fijn voor mensen die een definitievere methode zoeken of geen tijd hebben voor herplaatsing. Keratine wordt bij mij geplaatst met een koud apparaat waardoor schade minimaal is. Deze methode blijft 4 tot 5 maanden zitten en wanneer het tijd is om ze eruit te halen is aanschaf van nieuwe keratine extensions nodig.

Handtied wefts worden vastgezet met de beaded row methode. Handtied wefts zijn ultra fijne bandjes die met microrings worden vastgezet. De handtied wefts zijn herbruikbaar en gaan ongeveer 1 jaar mee. De wefts dienen elke 6 tot 8 weken herplaatst te worden. Hierdoor zijn handtied wefts op langer termijn iets goedkoper en zijn ze fijn voor mensen die schrik hebben van keratines of tape.

woman%20standing%20next%20to%20pink%20wa
DSC06799_edited.jpg

TREATMENTS

In mijn salon werk ik met Olaplex en Schwarzkopf fibreclinix.

Olaplex

Olaplex is een revolutionair wondermiddel en een must have in de salon. Olaplex herstelt de gebroken zwavelbruggen door een stofje genaamd Bis-aminopropyl diglycol dimaleate. Het zorgt ervoor dat je haar weer sterk word en ook zo blijft.

 

Olaplex is geweldig voor mensen met extra beschadigd haar. Ik geef het advies om een salon treatment te nemen en hem dan bij te houden met de Olaplex nr 3 thuis treatment. Deze is ook verkrijgbaar in mijn salon. Ook gebruik ik Olaplex in mijn kleurservices om je haar zo min mogelijk te beschadigen.

 

KERATINE

Keratine is een behandeling die onhandelbaar haar pluisvrij en mooi glanzend maakt. Je haar bestaat voor een groot gedeelte uit keratine maar de hoeveelheid neemt af als je het bijvoorbeeld regelmatig styled met hitte of kleurt. Ik werk met twee verschillende merken keratine zodat ik jou haar een passende behandeling kan geven. Een keratine behandeling blijft 3 tot 4 maanden zitten.

Keratine is geschikt voor

  • Haar dat van zichzelf pluizig en weerbarstig is.

  • Haar dat beschadigd is door veel zon of chloorwater.

  • Haar dat chemisch behandeld is.

Word je haar steil van keratine?

In het begin is je haar wat steiler maar je eigen krul of slag komt langzaam weer terug. Als je droomt van langdurig steil haar is een Japanese straightning behandeling misschien wat voor jou. Keratine zorgt er vooral voor dat je beschadigde lokken weer herstellen en pluisvrij zijn.

keratine.jpg
keratine.jpg

Japanese Straightning

Een behandeling die zorgt voor permanent steil haar. Ben jij iemand die droomt van super glanzend steil haar? Dan is dit misschien wel wat voor jou!

Ik heb ruim 4 jaar ervaring opgebouwd in Amsterdam met deze behandeling en nu wil ik het graag aanbieden in mijn studio.

Voor mijn klanten is het vooral fijn omdat ze een stuk minder werk hebben aan hun haar en het niet meer hoeven te beschadigen met de stijltang.

Japanese straightning geeft je blijvend steil en pluisvrij haar haar. Je komt dus alleen terug om de uitgroei bij te werken. Bij de meeste mensen groeit het haar één centimeter per maand. Als jij sterk krullend haar hebt zal je na ongeveer 6 maanden terug willen komen en bij slag na 8 tot 12 maanden.

Is het schadelijk?

Het blijft een chemische behandeling dus het is erg belangrijk dat je na de behandeling je haar goed blijft verzorgen. Ik geef je bij de eerste keer ook haar verzorgings producten mee zodat ik zeker weet dat je haar de juiste verzorging krijgt. Bij een uitgroei behandeling krijgen je lengtes en punten een Olaplex treatment om je haar te herstellen en mooi gezond te houden. Voor deze behandeling is het wel nodig dat je haar in goede conditie is.

straight.jpg
straight.jpg

Ben jij opzoek naar iets nieuws? 

 

Stuur mij een berichtje dan geef ik je uitgebreid informatie over wat bij jou past.